Om oss

Vi har lang erfaring innen faget, og strekker oss langt for våre kunder.

STÅLBYGG AS

Vi tilbyr produksjon av stålkonstruksjoner, og montering av stålkonstruksjoner og prefab betong.

Vår historie

Før oppstart jobbet flere av oss sammen i Stålmontering AS før det ble kjøpt opp av Skalles Mekaniske AS rundt 2001, som deretter ble kjøpt opp igjen av Ruukki Construction i 2009. 

I 2012 startet Ruukki å legge ned produksjonen før de skulle avvikle montasjen. Da var det fire av oss som bestemte oss for å gå sammen, og startet opp Stålbygg AS i Januar 2014 hvor vi kjøpte ut biler og verktøy, i tillegg til å ta over flere av montørene. Dette var begynnelsen på Stålbygg AS sin historie.

I dag består vi av 15 erfarne og dyktige ansatte som er opptatt av å løse ethvert oppdrag på best mulig måte med høy grad av kundetilfredshet. Årlig omsetter vi mellom 20-30 millioner kroner, noe vi er veldig stolte av. For oss er ingen oppdrag er for store eller for små!

Lasse Pedersen

Daglig leder

Christer Bellmann

Montasjeformann

Frode Jakobsen

Montasjeformann

Rolf Pedersen

Bistand montasje / kalkulering

Freddy Polsrød

Montasje Bas.

Roger Monkvik

Kranfører / Montasje Bas.

Christer Gulbrandsen

Montasje Bas.

Koudjidji Souare

Montasje Bas.

Dawid Jozef Laska

Montør

Lukasz Kamil Urynowicz

Montør

Har du behov for våre tjenester?

Vi i Stålbygg AS har mange års erfaring innen faget og kan bistå med prosjektering, produksjon og montering av stålkonstruksjoner og prefabrikkert betong.  Vi sørger for at du får et sluttprodukt som er av høyeste kvalitet, der alle detaljer er ivaretatt.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle