Warning: Undefined array key "options" in /var/www/vhosts/staalbygg.com/httpdocs/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192
Tjenester - Stålbygg AS

Tjenester

Produksjon og montering av stålkonstruksjoner og prefab betong.

I samarbeid med Scancon AS kan vi bistå med prosjektering.

Produksjon

Vi kan produsere flere ulike typer av stålkonstruksjoner til bygg og anlegg, alt etter kundens ønsker og behov. Alle våre stålkonstruksjoner er CE-merkede og produsert etter gjeldende krav og regler. 

Våre produksjonsmedarbeidere har lang erfaring og kan bygge stålkonstruksjoner som kan brukes til alle typer av bygg. Vi i Stålbygg AS sørger for at du får et sluttprodukt som er av høyeste kvalitet, der alle detaljer er ivaretatt.

Montering

Stålbygg AS har en egen montasjeavdeling som består av montører som har flere års erfaring med å montere stålkonstruksjoner og prefabrikkert betong, og som gjør dette svært effektivt og ryddig.

Våre montører har også gode rutiner på sikkerhet og HMS, er løsningsorienterte, og kan montere alt fra stort til smått for bygg og anlegg i hele Norge. Med oss kan du være trygg på at jobben blir utført på en trygg og sikker måte, og til avtalt tid. 

Har du behov for våre tjenester?

Vi i Stålbygg AS har mange års erfaring innen faget og kan bistå med prosjektering, produksjon og montering av stålkonstruksjoner og prefabrikkert betong.  Vi sørger for at du får et sluttprodukt som er av høyeste kvalitet, der alle detaljer er ivaretatt.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.